Prodhime

PJESË MAKINERISH ALUMINI

PJESË MAKINERISH ALUMINI

Shoqëria jonë prodhon shumëllojshmëri pjesësh të makinerive si: kapakë të ndryshëm makinerish, pjesë reduktorësh, pulexhoetj.Gjithashtu Cupro prodhon edhe :

Bokulla brozi për ura makinash
Bokulla bronxi për makineri të rënda
Bronze për ingranzhe të ndryshme
Helika bronzi për të gjitha llojet e pompave centrifugale

Cupro sh.p.k ka menduar edhe për pjesët e dëmtuara. Ne tashmë ju vijmë në ndihmë edhe për pjesët e dëmtuara të pjesëve të makinerive të ndryshme prej alumini dhe bronzi, boll që ju te keni pjesën e dëmemtuar dhe ne e realizojmë atë të re.

Ne prodhojmë rakorderi bronzi, tunxhi nga më e vogla deri 1″. Prodhimet ne i bëjmë sipas kërkesës së klientit, vetëm për sasira të konsiderueshme.
Ne prodhojme rakorderi cilësore sipas normave të certifikuara nga EU për gas, ujë, ajër.

RAKORDERI BRONZI TUNXHI

RAKORDERI BRONZI TUNXHI

MATERIALE TORNERIE

MATERIALE TORNERIE

Cupro sh.pk rodhon një gamë të madhe  produktesh për reparte  tornerie për nevoja industriale. Ne e bëjme prodhimin me formim  me rërë, sipas kërkesave të klientit, duke u lënë shtesa shume të vogla detaleve, sa për një finitur nga ana e klientit, për të eleminuar  në maksimum humbjen e materialit dhe kohës së punimit.

Prodhimet tona për arredimin e ambjenteve të jashtme janë një zgjedhje perfekte funksionale, rezistente dhe estetike. Prodhimet e aluminit jane të shumëllojshme si:

Karrige, Tavolina
Aksesorë ndriçimi
Stola, elemente dekorativë për porta
Kangjella ballkoni dhe shkallë

Veç produkteve të gatshme Cupro sh.p.k plotëson çdo fantazi tuajën me përgatitjen e produkteve sipas kërkesave tuaja.

ARREDIME ALUMINI PER AMBJENTE TË JASHTME

ARREDIME ALUMINI PER AMBJENTE TË JASHTME