Rreth Nesh

Cupro Sh.p.k

Shoqeria Cu-pro sh.p.k i ka fillimet e saj në vitin 2005. Cu-pro sh.p.k operon në fushën e fonderisë. Prodhimet tona jane te ndryshme si te Gizës Çelikut bronzit, tunxhit, aluminit. Kompania jone operon ne tregun vendas dhe jashtë sajë
Prodhimi që ne bëjmë është, konkilje dhe formim me rërë.

Qëllimi kryesor i kompanise tonë eshte cilësia. Çmimi konkurues dhe dorëzimi në kohë i porosive, janë prioritetet tona kryesore.

Eksperienca jonë është në prodhimin e kapakeve te pusetave Gizës ,pjesëve te ndryshme te makinerive , etj . Produktet tona prodhohen sipas kërkesave të klienteve duke u bazuar në analizat e metalit sipas normës standarte të EU.

Çdo projekt fillon me një bashkpunim të sinqertë, duke ndërtuar marrëdhënien në besim dhe punë të përkushtuar. Ne jemi te kujdesshëm që në hapat e para të projektit, deri në përfundimin e tij sipas kërkesave të klientit.

Kompania jonë e njeh mirë rendesinë e kohës, keshtu që stafi  ynë është i përkushtuar maksimalisht për përmbushjen e afateve kohore.

Disa nga Makineritë Tona:

Makineri Pastrimi Shot Blasting
Furre pjekje per boje pluhur elektrostatike 200c
Frezë cnc 3 axis
Freze Vertikale
Zingim ne te ftohte
Furrë Induktive 350kg 2cop
Furre Alumini 200kg 1cop
Furre Bronzi 100kg 1cop
Torno Paralele 2cop
Konkiliatrice hidraulike universale .1cop
saldim Tig per Alumin dhe bronze
Saldim Mig Alumin Celik
Saldim Hark elektrode
Kalander Llamarine 2mm
Pres Hidrualike 100ton
Trapan Vertikal
Spektrometer per analizat e metaleve