Kontakt

  CUPRO SH.P.K

  Shoqeria Cu-pro sh.p.k i ka fillimet e saj në vitin 2005. Cu-pro sh.p.k operon në fushën e fonderisë. Prodhimet tona jane te bronzit, tunxhit, aluminit. Formimi që ne bëjmë është, formim me vazhdim, formim me centrifug dhe formim me rërë.

  Patos,Fier Albnia

  Rr.”Alush Noga”, Transport Patos,Fier.

  +355 (0) 692067888

  +355 (0) 697088000

  info@cupro.al

  g.mykaj@cupro.al

  E Hen – E Shtu: 8:00 – 18:00