Prodhimet Tona : Alumini, Bronzi & Tunxhi

Ndriçime Urbane

Ndriçime Urbane

Cupro Shpk-Fonderia Patos i ka fillimet e saj në vitin 2005 dhe operon në fushën e fonderisë dhe mekanikes duke garantuar gjithmonë cilësi në produktet e saj.Kompania jonë prodhone shtylla ndricimi,koka ndricimi me LED per ndriçimin e rrugëve,shesheve publike dhe private..

Shiko më shumë

Kosha

Kosha

Cupro Shpk-Fonderia Patos i ka fillimet e saj në vitin 2005 dhe operon në fushën e fonderisë dhe mekanikes duke garantuar gjithmonë cilësi në produktet e saj.Kompania jonë prodhone kosha per ambjente publike dhe private..

Shiko më shumë

Stola per Lulishte

Stola per Lulishte

Cupro Shpk-Fonderia Patos i ka fillimet e saj në vitin 2005 dhe operon në fushën e fonderisë dhe mekanikes duke garantuar gjithmonë cilësi në produktet e saj.Kompania jonë prodhone stola per parqe dhe lulishte publike dhe private..

Shiko më shumë

Kapake pusetash gize

Kapake pusetash gize

Cupro prodhon kapak gize te nje cilesie te larte dhe nje game te gjere produktesh dukeu bazuar ne normativen En 124 . Prodhimet e kapakeve jane per perdorim kuz , ujesjellesi, elektrike, zgara shiu, kapak per linjat telefonike dhe internetit etj.

Shiko më shumë

Pjesë Makinerish Alumini

Pjesë Makinerish Alumini

Shoqëria jonë prodhon shumëllojshmëri pjesësh të makinerive si: kapakë të ndryshëm makinerish, pjesë reduktorësh, pulexho etj.

Shiko më shumë